Bezoek het Boschendal Estate

Wilt u Boschendal bezoeken?
Wanneer je in Zuid-Afrika bent, mag je een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet overslaan! Wat dacht je van een wijnproeverij , de beroemde picknick ervaren of uitgebreid dineren. En je kunt er zelfs ook overnachten in één van de prachtige cottages.

Rondleiding / Wijnproeverij
De wijngaarden en de kelders, dat is waar de heerlijke Boschendal wijnen tot stand komen. Een deskundige gids leidt je rond en zo spijker je meteen je wijnkennis bij. Een wijnproeverij in het Tasting Centre als afsluiter lijkt ons dan een logisch vervolg. Vergeet op de terugweg niet langs de Farmshop op het estate te wandelen om wat lekkers mee te nemen.

Eat & Drink
De Kaapkolonie was vroeger bekend als ‘verfrissings-station’; een welkome stop voor vermoeide reizigers waar men kon genieten van eten, wijn en de gastvrijheid. Bij Boschendal is er veel veranderd sindsdien maar nog altijd is dit een plek waar je heerlijk kunt genieten. Niet alleen van de wijnen, maar ook van de lokale gerechten welke in de restaurants The Werf en Rhone Homestaed op het estate worden geserveerd.

Picknick
Je kunt niet naar huis gaan zonder de Boschendal Picknick te hebben ervaren! Picture this… Een picknickmand gevuld met heel veel natuurlijke producten en lekkers, een fles Boschendal rosé, warme temperaturen met zonneschijn, omringd door een prachtige natuur en een goed gezelschap. Dus..

Overnachten
Ook dat kan op het Boschendal estate. Een aantal historische cottages zijn gerenoveerd om de gasten een mogelijkheid te bieden het ‘echte Boschendal gevoel’ te beleven. Wanneer je in één van de prachtige cottages verblijft heb je onbeperkte toegang tot het estate, kun je wandelen in de wijngaarden, fietsen door de bergen of vissen in de dammen. Zoek je meer ontspanning? Pak een boek, zoek een mooi plekje buiten en ervaar het goede leven.