Uitgelichte berichten

Bezoek het Boschendal Estate

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?
Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken! Wat dacht je van een exclusieve wijnproeverij, de beroemde Boschendal picknick ervaren of uitgebreid dineren bij The Werf. Overnachten is ook mogelijk in één van de prachtige cottages van Boschendal.

Lees meer

The Heritage Collection – het toppunt van premium

Met meer dan 330 jaar geschiedenis en ervaring in het maken van wijn was 2018 het jaar van de release van iconische wijnen in de portfolio: de Boschendal Heritage Collection. Deze gelimiteerde serie bestaat uit twee waanzinnig mooie rode wijnen en zijn speciaal gemaakt voor een selecte groep liefhebbers.

Lees meer

Jeanette fietst voor Orange Babies


Boschendal Wijnen draagt graag haar steentje bij aan een goed doel en is partner van Orange Babies. Onze collega Jeanette kwam door haar functie als brandmanager Boschendal in aanraking met Orange Babies. Toen zij afgelopen jaar tijdens haar reis door Zuid Afrika een van de projecten bezocht (Yabonga Kaapstad) was ze zo onder de indruk en heeft daarom besloten om in actie te komen door deel te nemen aan de Orange Babies Tour Zuid-Afrika - Grand Edition. De Grand Tour is een 10-daagse mountainbike tocht door Zuid-Afrika.

Steun Orange Babies door Boschendal te drinken: Wanneer u bij uw bestelling de code ‘Jeanettefietst’ invoert gaat er € 1,- per bestelde fles naar Stichting Orange Babies. En met € 1,- kunnen zij 1 kind een maaltijd per dag geven. Kleine moeite toch?

Lees meer

Boschendal Picknick in Nederland

Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal is niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur, kunt u daar gezellig picknicken aan tafel of op een kleedje. Goed nieuws! Dat kan nu ook bij in Nederland op de volgende locaties.

Lees meer

Boschendal bezoeken? Het Estate

Leuk dat je Boschendal gaat bezoeken, het is een schitterend landgoed vol historie en waar veel te zien, te doen en te proeven is!
Waar moet je heen?

Lees meer

We have a winner...

Wie gaat die prachtige reis naar Zuid-Afrika maken? Bekijk het snel in de video vanuit Franschhoek, van onze award-winnende wijnmaakster Lizelle.

Lees meer

Algemene voorwaarden winactie “Win een reis naar Zuid-Afrika”

De winactie wordt uitgeschreven door Boschendal Wijnen. Op de winactie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Lees hier wat die voorwaarden zijn.

Lees meer

Win een reis naar Zuid-Afrika


Maak kans op twee tickets naar Kaapstad, zeven overnachtingen op het Boschendal wijnestate en een VIP estatebezoek inclusief rondleiding, proeverij en lunch bij restaurant The Werf! Kaap die Goeie Hoop door: Hoe maak je kans? 1. Volg ons op Facebook of Instagram 2. Like onze winactie op Facebook of Instagram 3. Tag degene met wie jij op reis wilt! En voor je het weet zit je in het vliegtuig! Thuis genieten van Boschendal? Ga je niet op reis maar wil je toch het Zuid-Afrika-gevoel in huis hebben? Met de kortingscode: BoschendalVIP kun je alle Boschendal wijnen bestellen met 10% korting.

Lees meer

Ssst.. Chardonnay Pinot Noir

Ssst... Het is niet de vergisting van de wijn... Het zijn niet de bubbels ... Het is een magistrale blend van Boschendal's Chardonnay en Pinot Noir. Een ‘stille champagne'...

Lees meer

Bezoek het Boschendal Estate

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?
Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken! Wat dacht je van een exclusieve wijnproeverij, de beroemde Boschendal picknick ervaren of uitgebreid dineren bij The Werf. Overnachten is ook mogelijk in één van de prachtige cottages van Boschendal.

Lees meer

Ga jij naar Zuid-Afrika?

Vliegtickets al in de pocket? Dan staat je een geweldig avontuur te wachten in het prachtige Zuid-Afrika.
Safari’s, natuurschoon, het magnifieke Kaapstad en natuurlijk de wijnlanden! Plan alvast je bezoek aan het Boschendal estate via onze website en ontvang gratis een VIP wine tasting.
Ga je helaas niet naar Zuid-Afrika? Dan hebben wij een geweldig proefpakket voor thuis: Alle 1685 wijnen en de Chardonnay-Pinot Noir in één pakket gratis thuisbezorgd!

Lees meer

Traditie en innovatie

De familie Antinori maakt al 26 generaties wijn, de geschiedenis gaat terug tot 19 mei 1385(!), toen Giovanni di Piero Antinori zich inschreef bij het wijnmakersgilde in Florence. De kracht van de familie Antinori is dat zij naast de mooie tradities altijd kijken naar mogelijkheden om te innoveren. Door deze innovaties zijn de Antinoriwijnen wereldberoemd geworden en ook vaak een voorbeeld voor de gehele Italiaanse wijnbouw.

Lees meer

Beste witte wijn van Zuid-Afrika!


Op het prestigieuze International Wine Challenge is de Boschendal Elgin Chardonnay 2015 gekozen tot:

Allerbeste witte wijn van Zuid-Afrika!
Dit is de kroon op het werk van Boschendal en wijnmaakster Lizelle.

Lees meer

Boschendal Picknick

Het Boschendal- Picknick-gevoel in Nederland. Onder eeuwenoude bomen, een parasol of in de zon. In een groenrijke parktuin met historie.

Lees meer

De Parel van Franschhoek

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke Boschendal winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Wereldberoemd is de Boschendal picknick en de fameuze lunch in het sfeervolle restaurant. Redenen om eens een bezoek te brengen aan Boschendal; de parel van Franschhoek!

Lees meer

Boschendal lights up the night..!


Groene, hightech technologie verpakt in een nostalgische weckpot. Dat is de Boschendal Solar Jar uit Zuid-Afrika.
Het principe van deze Boschendal Solar Jar is simpel en geniaal. Overdag wordt de Boschendal Solar jar opgeladen door het (zon)licht en geeft mooi en sfeervol licht in het donker. De Boschendal Solar jar is decoratief gevuld met originele Boschendal kurken.

Lees meer