Uitgelichte berichten

Boschendal: het allerbeste van Zuid-Afrika

Met meer dan 330 jaar geschiedenis en ervaring is Boschendal een iconisch estate in Zuid-Afrika. Dit estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties. Elke wijn is zorgvuldig gemaakt om te zorgen voor uniek drinkplezier.

Lees meer

Boschendal sommelier selection

Boschendal (sinds 1685) is het beroemdste wijnhuis van de Kaap en maakt wijnen van wereldklasse. Zo ook deze Sommelier Selection Sauvignon Blanc, Chardonnay en Merlot-Cabernet.

Lees meer

Boschendal sommelier selection

Boschendal (sinds 1685) is het beroemdste wijnhuis van de Kaap en maakt wijnen van wereldklasse. Zo ook deze Sommelier Selection Sauvignon Blanc, Chardonnay en Merlot-Cabernet. En nu voor nog geen € 10,- per fles!

Lees meer

The Heritage Collection van Boschendal

Met meer dan 330 jaar geschiedenis en ervaring is Boschendal een iconisch estate in Zuid-Afrika. Deze drie geweldige rode wijnen, met de shiraz druif als basis, bewijzen dat maar weer eens.

Lees meer

Ontdek Boschendal Elgin

Boschendal Elgin Chardonnay is al meerdere malen de absolute winnaar van het prestigieuze International Wine Challenge. Zo won deze wijn voor de 2015&2016 oogst de prijs voor de beste Chardonnay van Zuid-Afrika met maar liefst 96 punten!

Lees meer

Restaurant-ervaring thuis

Onze wijnen worden geschonken in de beste restaurants van Nederland. Helaas kunnen we daar in de huidige situatie de komende periode niet terecht. Gelukkig hebben vele restaurants inmiddels een eigen bezorgservice opgestart. Geniet thuis van hun gerechten en steun deze restaurants in deze moeilijke tijden.

Lees meer

Bezoek het Boschendal Estate

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?
Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken! Wat dacht je van een exclusieve wijnproeverij, de beroemde Boschendal picknick ervaren of uitgebreid dineren bij The Werf. Overnachten is ook mogelijk in één van de prachtige cottages van Boschendal.

Lees meer

Exceptionele blend - De Nicolas

De Nicolas ontleent zijn naam aan een van Boschendal's stichtende pioniers, Nicolas de Lanoy. Hij hielp bij het leggen van de basis voor de ontwikkeling van dit iconische landgoed.

Lees meer

1685 Pinotage

Zuid-Afrika’s eigen druivensoort!

Lees meer

Boschendal bezoeken? Het Estate

Leuk dat je Boschendal gaat bezoeken, het is een schitterend landgoed vol historie en waar veel te zien, te doen en te proeven is!
Waar moet je heen?

Lees meer

We have a winner...

Wie gaat die prachtige reis naar Zuid-Afrika maken? Bekijk het snel in de video vanuit Franschhoek, van onze award-winnende wijnmaakster Lizelle.

Lees meer

Ssst.. Chardonnay Pinot Noir

Ssst... Het is niet de vergisting van de wijn... Het zijn niet de bubbels ... Het is een magistrale blend van Boschendal's Chardonnay en Pinot Noir. Een ‘stille champagne'...

Lees meer

Beleef een VIP wine tasting

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?
Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken! Wat dacht je van een exclusieve wijnproeverij, de beroemde Boschendal picknick ervaren of uitgebreid dineren bij The Werf. Overnachten is ook mogelijk in één van de prachtige cottages van Boschendal.

Lees meer

Ga jij naar Zuid-Afrika?

Vliegtickets al in de pocket? Dan staat je een geweldig avontuur te wachten in het prachtige Zuid-Afrika.
Safari’s, natuurschoon, het magnifieke Kaapstad en natuurlijk de wijnlanden! Plan alvast je bezoek aan het Boschendal estate via onze website en ontvang gratis een VIP wine tasting.
Ga je helaas niet naar Zuid-Afrika? Dan hebben wij een geweldig proefpakket voor thuis: Alle 1685 wijnen en de Chardonnay-Pinot Noir in één pakket gratis thuisbezorgd!

Lees meer

Boschendal Picknick

Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal is niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, ook de Boschendal picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur, kunt u daar gezellig picknicken aan tafel of op een kleedje. Goed nieuws! Dat kan nu ook in Nederland op de volgende locaties.

Lees meer

De Parel van Franschhoek

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke Boschendal winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Wereldberoemd is de Boschendal picknick en de fameuze lunch in het sfeervolle restaurant. Redenen om eens een bezoek te brengen aan Boschendal; de parel van Franschhoek!

Lees meer

Boschendal lights up the night..!


Groene, hightech technologie verpakt in een nostalgische weckpot. Dat is de Boschendal Solar Jar uit Zuid-Afrika.
Het principe van deze Boschendal Solar Jar is simpel en geniaal. Overdag wordt de Boschendal Solar jar opgeladen door het (zon)licht en geeft mooi en sfeervol licht in het donker. De Boschendal Solar jar is decoratief gevuld met originele Boschendal kurken.

Lees meer