ALVESTÊDETOCHT FOAR ORANGE BABIES

DONDERDAG 8 OKTOBER T/M ZONDAG 11 OKTOBER


In voorgaande jaren fietste een groep deelnemers voor Orange Babies door de prachtige natuur in Zuid-Afrika, Namibië of Zambia. Dit jaar heeft Orange Babies, vanwege COVID-19, de woeste wegen van Afrika ingeruild voor het uitgestrekte Friese landschap. Van donderdag 8 tot en met zondag 11 oktober stapt een groep Orange Babies ambassadeurs op de pedalen om elke dag 50 tot 70 kilometer af te leggen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de verschillende projecten en meer mensen bewust te maken van de hiv-epidemie die tot op heden nog zo sterk aanwezig is in Zuidelijk Afrika.


BOSCHENDAL & DE DEELNEMENDE RESTAURANTS


Boschendal ondersteunt diverse fondsenwervende events en initiatieven waarmee Orange Babies de aandacht kan blijven vragen voor de hiv-problematiek in zuidelijk Afrika. Samen met deelnemende restaurants langs de route wordt het goede doel en deze Alvestêdetocht foar Orange Babies op een sympathieke manier onder de aandacht gebracht. 


Bekijk hier de lijst met deelnemende restaurants langs de Alvestêderoute, deze restaurants zetten een mooie selectie wijnen van Boschendal op de kaart en Boschendal doneert per ingekochte fles 10% aan de stichting Orange Babies. Daarnaast wordt deze Orange Babies Alvestêdetocht en de deelnemende restaurants gepromoot via de social kanalen; facebook & instagram. 


DONEREN 


Draag jij Orange Babies ook een warm HART toe en wil je een bijdrage leveren? Elke donatie wordt ontzettend
gewaardeerd! Hieronder een aantal conrete voorbeelden van wat voor impact Orange Babies kan maken - voor de moeders en kinderen - met de donaties.
• Met € 5,- kan een kind een week lang een gezonde
maaltijd krijgen; cruciaal bij het nemen van hivmedicijnen.
• Met € 25,- kan een kind een kwartaal naar school gaan,
inclusief schoolgeld, -uniform en -boeken.
• Voor € 100,- zorg je ervoor dat een baby, dankzij
de juiste medische begeleiding van de hiv-positieve
moeder, zonder hiv ter wereld komt.


Doneer snel en eenvoudig via deze link


Bedankt voor je support!