Beleef een VIP wine tasting

Een reis naar Zuid-Afrika gepland?
Dan mag een bezoek aan het Boschendal estate zeker niet ontbreken! Deze unieke bestemming heeft alles waar een wijnliefhebber naar verlangt. De winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek.

Gratis VIP wijnproeverij
Beeld jezelf in onder een eeuwenoude eik op het Boschendal estate in Franschhoek, genietend van de allerbeste Boschendal wijnen. Klinkt goed hè? Kunnen wij voor je organiseren! Laat ons via onderstaand formulier je reisdata weten en wij regelen de rest.

Grijp ook je kans om de wereldberoemde Boschendal Picknick mee te maken. Picture this… Een picknickmand gevuld met heel veel natuurlijke producten en lekkers, een fles Boschendal rosé, warme temperaturen met zonneschijn, omringd door een prachtige natuur en een goed gezelschap. De klassieke Rhone Rose Graden Picknick vindt plaats naast de plek van de proeverij!

De picknick kan je boeken via de website van het estate. Hier vind je ook meer informatie over de andere activiteiten die ze aanbieden.

Om thuis nog even na te genieten van al het goede van Boschendal, krijg je bij thuiskomst een heerlijke Boschendal wijn namens ons cadeau!

Vraag een bezoek aan!