The Heritage Collection van Boschendal

Met meer dan 330 jaar geschiedenis en ervaring is Boschendal een iconisch estate in Zuid-Afrika. Deze drie geweldige rode wijnen, met de shiraz druif als basis, bewijzen dat maar weer eens.


THE HERITAGE COLLECTION

Deze gelimiteerde serie bestaat uit waanzinnig mooie rode wijnen in unieke historische Boschendal flessen en brengen het allerbeste wat Boschendal en Zuid-Afrika te bieden heeft.


Boschendal Heritage Black Angus 2017

Deze originele 'estate blend' bestond in vroegere jaren uit Shiraz en Cabernet Sauvignon. Voor meer complexiteit heeft de shiraz gezelschap gekregen van de cabernet franc voor een wat bredere toegankelijkheid en de petit verdot voor een rijkere smaak. En met wat een mooi resultaat tot gevolg. Een volle, rijke blend waar de historie uit het glas springt.
Nu € 45,- per fles (normaal € 49,50)


Tim Atkin 90 punten
Slechts 15 kistjes van 6 beschikbaar.Boschendal Heritage Grande Syrah 2014

Alleen het allerbeste van het beste is goed genoeg voor deze meesterlijke syrah, afkomstig van een kleine wijngaard van uitzonderlijke kwaliteit. Kruidig en exotisch in de neus met een peperige en stevige smaak, mooie integratie van de houtlagering. Zijdezachte tannines maken deze Grande syrah groots.


Nu € 52,50 per fles (normaal € 59,95)
James Suckling 91 punten
Slechts 20 kistjes van 6 beschikbaar.Boschendal The Nicolas 2016

De Nicolas ontleent zijn naam aan een van Boschendal's stichtende pioniers, Nicolas de Lanoy. Een exceptionele blend waarbij de Shiraz en Petit Verdot zorgen voor een klassieke, stevige structuur en de Cabernet, Malbec en Merlot voor sappig fruit en diepgang.

Nu € 24,50 per fles (normaal € 27,50)
Decanter: 90 punten (oogst 2016)
Mundus Vini: Gold (oogst 2016)
Slechts 25 doosjes van 6 beschikbaar.