Boschendal supports Orange Babies


Toen Boschendal Wijnen in 2009 voor een samenwerking werd benaderd door Baba Sylla en Caroline Tensen, respectievelijk oprichter en ambassadeur van Stichting Orange Babies, hoefden we hier geen minuut over na te denken. Boschendal Wijnen draagt graag haar steentje bij aan een goed doel en is sindsdien partner van Orange Babies. Dit uit zich in het sponsoren van wijnen bij de jaarlijkse Orange Babies Gala’s, Family Diners, Mountainbike-tours langs de projecten in Zuidelijk Afrika, en culinaire events zoals Taste of Amsterdam.

Door de jaren heen is ons team meer en meer betrokken geraakt bij de projecten van Orange Babies in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia. Hier hebben enkelen van ons zelf ook gezien hoe steun wordt geboden aan zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen van de gevolgen van hiv, in de vorm van onderdak, maaltijden, educatie en medische- en psychosociale zorg.

Steun Orange Babies ook!
Ook u kunt deze projecten steunen! Hoe? Wanneer u bij uw bestelling de (kortings)code ‘orangebabies’ invoert gaat er € 1,- per bestelde fles naar Stichting Orange Babies.
En met € 1,- kunnen zij 1 kind een maaltijd per dag geven. Kleine moeite toch?

Namens Orange Babies en Boschendal Wijnen: Hartelijk dank voor uw bijdrage en steun!

Bestel hier en steun Orange Babies