Jeanette fietst voor Orange Babies

Onze collega Jeanette Burger raakte door haar functie als brandmanager voor Boschendal de afgelopen jaren zeer betrokken bij het werk van Stichting Orange Babies. Boschendal ondersteunt met sponsoring van wijnen diverse fondsenwervende events waarmee Orange Babies de aandacht kan blijven vragen voor de hiv-problematiek in zuidelijk Afrika.

Toen Jeanette afgelopen jaar tijdens haar reis door Zuid Afrika een van de projecten bezocht (Yabonga Kaapstad) was ze zo onder de indruk en heeft daarom besloten om in actie te komen door deel te nemen aan de Orange Babies Tour Zuid-Afrika - Grand Edition. Zo kan ze haar steentje bijdragen en geld inzamelen voor dit bijzondere en goede doel.

De Grand Tour is een 10-daagse mountainbike tocht door Zuid-Afrika. Een prachtig initiatief waarbij menig deelnemer uit zijn of haar comfortzone stapt. Het is een pittig parcours maar wanneer je van dichtbij meemaakt hoeveel deze stichting betekent voor de moeders en kinderen daar, is het elke inspanning dubbel en dwars waard!

Samen met dertig andere deelnemers gaat Jeanette de strijd tegen Hiv en aids aan. Ze 'trappen af' op 25 oktober 2018.
 
Over Orange Babies
Orange Babies streeft naar een Hiv-vrije generatie en strijdt tegen de oorzaken en gevolgen van deze epidemie. Zij steunt diverse projecten die zorgdragen voor zwangere vrouwen, baby's en kinderen in kwetsbare gemeenschappen van Afrika.
Met elke opgehaalde €100,- kan er een behandeling toegepast worden bij een geïnfecteerde moeder. Door deze behandeling kan zij haar baby Hiv-vrij op de wereld brengen.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Steun Jeanette door Boschendal wijnen te drinken! Hoe? Wanneer je bij je bestelling de (kortings)code ‘Jeanettefietst’ invoert gaat er € 1,- per bestelde fles naar Stichting Orange Babies. En met € 1,- kunnen zij 1 kind een maaltijd per dag geven. Kleine moeite toch?


Bestel hier en steun Orange Babies

Je kunt ook rechtstreeks doneren via de actiepagina van Jeanette. Op deze pagina kun je ook haar live blog volgen. Wij zullen via onze Facebookpagina ook updates plaatsen over deze mooie missie. 


Namens Orange Babies en Boschendal Wijnen: Hartelijk dank voor je bijdrage en steun!

WhatsApp ons!